opdrachtgevers

img3

Financials met ervaring vanuit uw branche gewenst?

Goed inzicht in uw bedrijfseconomische resultaten is van groot belang om uw bedrijf op de juiste wijze te leiden. Om dat goede inzicht te krijgen heeft u een financial nodig met kennis en ervaring vanuit uw branche. Een financial op niveau die weet welke cijfers juist voor uw onderneming essentiële graadmeters zijn. Voor hulp bij het vinden van een passende financial bent u bij Confido finance aan het juiste adres. Bij Confido finance kunt u rekenen op de volgende zaken:

  • Deskundige begeleiding bij de werving van uw financial
  • Altijd keuze uit meerdere kandidaten
  • Financials met ervaring vanuit uw branche
  • Op voorhand helderheid over de bemiddelingsconstructie en kosten

Waarom bedrijven kiezen voor Confido finance

De afdeling Finance is het hart van elke onderneming. Het is daarom van belang dat uw financials betrouwbaar zijn en het verloop op de afdeling finance laag is. Daarom selecteren wij financials zorgvuldig, professionals waar u op kunt rekenen.

Bij Confido finance geloven wij in persoonlijk contact. Zo spreken wij elke kandidaat persoonlijk en wordt van elke kandidaat een persoonlijk profiel geschetst. Daardoor heeft u als opdrachtgever naast het theoretische CV ook direct inzicht in de kenmerkende eigenschappen van de voorgestelde kandidaten.

Confido finance heeft financials beschikbaar op alle niveaus. Wij bemiddelen Controllers op universitair niveau met bijvoorbeeld ervaring in wet en regelgeving als IFRS, GAAP of SOx. Ook voor financials met ervaring in het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het voeren van administraties en het verzorgen van belastingaangiftes kunt u bij ons terecht. Kortom, voor vraag naar financials met karakter kunt u rekenen op Confido finance.

Waar kunt u op rekenen bij Confido finance

100% inzet en enthousiasme100%
Gedegen kennis van uw markt100%
10 jaar ervaring in finance bemiddeling100%
Klantvriendelijkheid100%
Helder over tarieven100%
Geavanceerde wervingsinstrumenten100%