specialisme

Onze specialiteit

Accountancy

Confido finance heeft een breed bestand aan financials met een achtergrond in de accountancy beschikbaar. Accountantskantoren gaan bij Confido te rade bij vraag naar Accountants met ervaring in de controle of samenstelpraktijk. Ook voor fiscalisten, aangiftemedewerkers, assistent accountants en salarisadministrateurs biedt Confido finance de uitkomst.

Business Controlling

Voor het begeleiden van fusies en overnames, het opstellen van bedrijfsplannen of het initiëren en begeleiden van procesverbeteringstrajecten kunt rekenen op business controllers van Confido. De business controllers van Confido hebben een sterk empathisch vermogen en zijn prima inzetbaar als sparringpartner op directieniveau.

Financial Controlling

De financial controllers van Confido finance beschikken over de juiste vaardigheden om de planning en control binnen uw organisatie soepel te laten verlopen. De interne en externe informatievoorziening kunt u prima aan financial controllers van Confido overlaten. Het optimaliseren van uw administratieve organisatie en interne beheersing klinkt controllers van Confido als muziek in de oren.