specialisme

Van de beste markten thuis

Controlepraktijk

Confido finance heeft ruime ervaring met het verzorgen van gekwalificeerde medewerkers voor het uitvoeren van wettelijke controles. Zowel voor het vinden van de juiste baan als assistent voor de auditpraktijk als voor het vinden van een passende vacature als controleleider, kunt u op onze ondersteuning rekenen. De medewerkers in de controlepraktijk van Confido zijn afgestudeerd registeraccountant of in de afrondende fase.

Samenstelpraktijk

Confido finance werkt voor ca. 650 cliënten in de samenstelpraktijk. Hierbij hebben wij al vele assistent accountants, teamleiders, accountants en directieleden geholpen aan het vinden van een nieuwe betrekking. De portefeuille varieert van kleine kantoren met ca. 10 medewerkers tot grote nationaal opererende kantoren met meerdere vestigingen.

Belastingadvies

Ook als het gaat om het vinden van een baan in de belastingadviespraktijk is Confido finance het eindstation. Sinds 2013 hebben wij veel Belastingadviseurs, medewerkers voor de aangiftepraktijk en fiscalisten aan het werk geholpen. Gezien onze gevarieerde cliëntenportefeuille is de kans zeer aannemelijk dat u via Confido finance de baan vindt die het best past.