Over ons

Over ons

Confido finance, eindstation voor Accountancy banen.

Confido finance bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. In deze tijd hebben wij een geweldig netwerk opgebouwd met meer dan 850 accountantskantoren en veel interessante bedrijven. U kunt op ons rekenen indien u op zoek bent naar een baan op elk niveau binnen de accountancy of in het bedrijfsleven. Wij zijn dankbaar voor alle assistent accountants, controllers, relatiebeheerders, belastingadviseurs, partners en alle overige kandidaten die ons weten te vinden. Wij helpen u graag.

VACATURES
  • CV Search

    Confido finance heeft toegang tot CV databases met meer dan 500.000 profielen. Dit is een erg handige aanvulling om kantoren snel van dienst te zijn bij de vraag naar nieuwe medewerkers.

  • Goede match

    Een goede match is van essentieel belang voor de totstandkoming van een langdurige arbeidsrelatie. Door onze jarenlange ervaring in het specifieke marktsegment accountancy, weten wij het verschil te maken zowel voor de werkzoekenden als voor de accountantskantoren.

  • Adverteer als kantoor gratis via Confido finance

    Wij plaatsen graag de vacatures die u heeft op onze wervingskanalen. Confido finance heeft de mogelijkheid om te plaatsen op meer dan 20 kanalen. Waaronder een hoop bekende kanalen maar ook minder bekende markt specifieke kanalen.